vjszlogo_sd

BKV Vasúti Járműjavító Kft.

A BKV Vasúti Járműjavító Kft. elsősorban vasúti járműjavítással és karbantartással, vasúti kötöttpályás járművek gyártásával foglalkozik, mely tevékenység az évek során kiegészült vasúti kitérők gyártásával, trolibusz, autóbusz járművek javításával, honosításával és ezeknek a járműveknek az esztétikai felújításával. 1997-es alapításunk óta több, mint 1000 villamos különböző szintű javítását valósítottuk meg, elsősorban a fővárosban futó járművökön. A cég 100%-ban a BKV Zrt. tulajdonában van, de speciális szolgáltatásaink miatt az ország valamennyi villamos járművét és autóbuszát üzemeltető vállalatával kapcsolatban állunk, ezen felül számos neves külföldi autó- és vasútipari céggel alakítottunk ki különböző együttműködéseket.

 

 

mechatromotive

MechatroMotive Kft.

A MechatroMotive csapatának célja és egyben szenvedélye egyedi igényeken alapuló komplex mechatronikai rendszerek tervezése és megvalósítása, különös tekintettel a járművek világából érkező kihívásokra.

A cég tevékenységéhez tartozik gépészeti-, elektronikai- és szoftvertervezés, valamint kivitelezés, minden esetben a megrendelő igényeire szabva.

robot-x-logo-web

Robot-X Hungary Kft.

Egyedi igények alapján tervezett és gyártott célgépek építésével; automatizált szerelő és gyártó sorok kivitelezésével, valamint ipari robotcellák tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Cégünk sok éves tapasztalatának, kutatás-fejlesztéseknek köszönhetően saját fejlesztésű termékpalettával is rendelkezik. Ezen termékek könnyen igazíthatóak a belföldi és külföldi vevői igényekhez igazodva, így a meglévő dokumentációk szerint sorozatgyártott termékként tudjuk értékesíteni.

 

 

contrinex

Contrinex Kft.

A svájci Contrinex kizárólagos magyarországi képviselőjeként csúcsminőségű közelítéskapcsolókat forgalmazunk. A választékot induktív, optikai, ultrahangos és kapacitív közelítéskapcsolók, valamint biztonsági fényfüggönyök és RFID (radiofrekvenciás azonosító)–rendszerek alkotják. Különösen figyelemre méltó az induktív közelítéskapcsoló-család, amelyben nagy távolságokban is érzékeny kapcsolók találhatók (500-as sorozat), valamint a 700-as sorozat, amely ferromágneses anyagokra, alumíniumra és színesfémekre egyaránt hasonló érzékelési távolsággal rendelkezik. A legtöbb típus már a jövőbe mutató I/O-linkkel is felszerelt.